Cart 0
FotoWeb.png

Mètode A.S. Training

“Fes un pas més i aconsegueix els teus objectius!”

El meu objectiu és que tu aconsegueixis els teus objectius. És per això que utilitzo un mètode d’entrenament que posa els valors sobre l’esforç, el treball en equip, les ganes de ser millor i la individualització del pla d’entrenament, pensat específicament per optimitzar el rendiment en esports de muntanya i resistència com el Trail Running, Esquí de Muntanya o el ciclisme.

L’objectiu del mètode és aconseguir una optimització del teu entrenament per poder aconseguir una millora del teu rendiment. És fàcil, entrena millor per competir millor!

El mètode A.S. Training és efectiu perquè es basa en els 3 pilars següents:

 

01 Definició del perfil de l’esportista

· Entrevista inicial, per tal de conèixer una mica més els hàbits i l’historial esportiu i d’entrenament de l’esportista, així com la disponibilitat etc.

· Bateria de test, per poder avaluar les capacitats físiques claus de cada persona. Aquesta bateria de test és específica per a cada esport i ens donarà un perfil físic de l’esportista.

· Perfil de l’esportista, on es deixarà plasmat de manera visuals els resultats dels dos punts anterior i permetrà identificar els punts forts i febles i així poder optimitzar el pla d’entrenament. 

 

02 Planificació Multidisciplinar

· Pla anual, que establirà les bases del pla de treball a seguir per aconseguir l’objectiu.

· Planificació mensual, que es dividirà en sessions de treball específic, treball de reforç muscular, coordinació, tècnica, propiocepció amb l’objectiu de treballar i millorar les capacitats necessàries per el rendiment de cada esport. 

· Control de la càrrega d’entrenament a través de diferents mesures gràcies a l’aplicació TrainingPeaks que ens assegurarà la correcte aplicació del pla d’entrenament. 

· Assessoria nutricional,

· Assesorament en competició, on t’assasoraré del ritme ideal, els punts on és important menjar, beure... perquè tu només et centris en competir!

 

03 Treball en equip

· Sessions a domicili, una cada mes, per tal de fer sessions més específiques i que l’entrenador pugui veure i parlar amb l’esportista de 1era mà.

· Feedback de l’esportista, a través dels comentaris de TrainingPeaks, mail o whatsapp. La comunicació entre l’entrenador i l’esportista és una de les claus de l’èxit del mètode. 

· Seguiment i control del pla, per poder garantir que la motivació està sempre alta i que el pla es compleix.

 
 
color-4.png