Cart 0
IMG_4698 2.JPG

Hola! Sóc l’Andreu Sarrà

I sóc un professional de l’esport i l’entrenament. Sóc llicenciat en STAPS (Sciences et Techniques Des Activités Physiques et Sportives) per la Universitat de Perpinyà a Font Romeu, on després vaig fer el Master en Entrenament en Altitud i Alt Rendiment. Sóc un antic membre del CTEMC (Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de la FEEC), i ara em dedico a aportar els meus coneixements acadèmics i esportius en trail, skimo, ciclismo i els esports de muntanya i resistència en general per ajudar a les persones a assolir els seus objectius esportius.

Des de que tinc ús de raó la muntanya i la neu han format part del meu món de lleure i d’esport.

Em vaig iniciar en l’esquí alpí des de ben petit, i la muntanya ha format part del meu temps de lleure en l’entorn familiar. Córrer, caminar, saltar i esquiar han estat el meu primer aprenentatge en el terreny muntanyenc.

De mans del meu pare vaig començar a córrer curses de muntanya fent la Berga-Rasos-Berga l’any 2006 i a partir de llavors he corregut una gran varietat de curses de muntanya.

Després d’anys d’esquí alpí, amb el Club Esquí Berguedà i el Cquie de Puig-Reig, i embadalit per l’esquí de muntanya de competició, l’any 2009 vaig entrar al Centre de Tecnificació d’esquí de muntanya, en el qual hi vaig estar fins l’any 2017.

Aquests anys, de mans del Jordi Canals, l’Arnau Anguera i el Gil Orriols, van ser uns anys claus en la meva formació com a esquiador de muntanya i coneixedor (més professional) d’aquest medi i món.

Tenint clar que volia convertir la meva passió per l’esport i la muntanya en la meva professió vaig dirigir els meus estudis cap a la ciències esportives, entrant l’any 2012 a STAPS Font-Romeu, llicenciant-me l’any 2015. Vaig realitzar l’especialització en Entrenament Esportiu i entre els anys 2016 i 2017 vaig cursar el Màster en Entrenament en Altitud i Alt Rendiment.

Durant aquests anys que vaig competir en esquí de muntanya vaig assolir bons resultats a nivel nacional, com un 2n lloc al Campionat d’Espanya de KV Júnior l’any 2014, o un 3er lloc al Campionat de Catalunya de KV el 2015.

L’any 2013 entro a formar part de l’equip d’entrenadors de l’Escola dels Mountain Runners del Berguedà, i un anydesprés formem dins els Mountain Runners l’escola d’Esqui de Muntanya, del qual entro a formar part com a entrenador i en el qual encara en formo part, ara com a co-coordinador i entrenador.

Els esports que majoritàriament practico actualment són l’esquí de muntanya, l’esquí alpí, córrer per muntanya, ciclisme, escalada.

Actualment estic ubicat entre Puigcerdà i Berga i he fet de la meva passió la meva professió.

Sóc preparador físic i entrenador especialista en esports de muntanya, en altitud i alt rendiment i et puc ajudar a assolir els teus objectius més ambiciosos.

Els meus entrenaments van dirigits especialment a corredors de muntanya, de trail i ultratrail, i d’esquiadors de muntanya, tant als que es dediquen a la competició, com els que practiquen esport per lleure.

Com a preparador físic, preparo en altitud per qualsevol esport: ciclistes, esquiadors d’alpi, alpinistes, escaladors, triatletes.

Com a especialista en alt rendiment preparo esportistes que competeixin en qualsevol modalitat.

 
P3110919.JPG