FotoWeb.png

Mètode AS Training

El meu objectiu és que tu aconsegueixis els teus objectius. És per això que utilitzo un mètode d’entrenament que posa els valors sobre l’esforç, el treball en equip, les ganes de ser millor i la individualització del pla d’entrenament. 

L’objectiu del mètode és aconseguir una optimització del teu entrenament per poder aconseguir una millora del teu rendiment. És fàcil, entrena millor per competir millor!

 

01

ENTREVISTA INICIAL I FIXACIÓ D’OBJECTIUS

Una entrevista inicial per començar a conèixer-nos, detectar les teves necessitats, disponibilitat i fixar els objectius, informació amb la que crearé una planificació d’entrenament completament adaptada per a tu!

 

02

PLA D’ENTRENAMENT PERSONALITZAT

Amb el Pack Competició rebràs un pla d’entrenament 100% adaptat a tu, per tal d’optimitzar els teus entrenaments i aconseguir així els teus objectius!

 

03

ACCÉS A TRAININGPEAKS

Poder fer un seguiment i un control precís dels entrenaments és essencial. A través de la plataforma online TrainingPeaks, per on s’enviarà la planificació, puc controlar el seguiment de l’entrenament i i la teva evolució.

 

04

FEEDBACK CONSTANT

Resolució de dubtes sobre el pla d’entrenament, sessions de Skype, sessions d’entrenament personals… una bona comunicació entre entrenador i esportista és la clau de l’èxit en tot pla d’entrenaments!